Ημερίδα Χημείας 2022

Κατά το πρότυπο των ημερίδων των προηγούμενων ετών και με κίνητρο το γενικό αίτημα για συχνή πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, διοργανώνεται μια σειρά ομιλιών από φοιτητές - κυρίως προπτυχιακούς - του Τμήματος Χημείας. Οι ομιλίες των φοιτητών θα μπορούσαν να διαρκούν 15 λεπτά περίπου, ακολουθούμενες από 5λεπτες συζητήσεις, και να καλύπτουν οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει τους χημικούς. Επιπλέον, κάποιες συμμετοχές είναι δυνατό να έχουν μορφή διαφορετική από μια απλή ομιλία, ενδεχομένως με ταυτόχρονη συμμετοχή αρκετών φοιτητών.

Προτεινόμενη ημερομηνία: Παρασκευή 13 Μαΐου 2022
Χώρος: Αμφιθέατρο Α15 ή ΦΜ3

Πιθανά θέματα:

Όποιοι φοιτητές ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ένα από τα παραπάνω θέματα ή ενδιαφέρονται για κάποιο άλλο θέμα, μπορούν να απευθυνθούν σε ένα από τα επόμενα μέλη του προσωπικού του Τμήματος Χημείας: Γ. Βουγιουκαλάκης, Δ. Γεωργιάδης, Α. Γκιμήσης, Ε. Δασενάκης, Ν. Θωμαΐδης, Χ. Κόκοτος, Π. Κυρίτσης, Β. Μαγκριώτη, Θ. Μαυρομούστακος, Γ. Παπαδογιαννάκης, Π. Παρασκευοπούλου, Μ. Πιτσικάλης, Χ. Προεστός, Γ. Σουλιώτης, Α. Τσεκούρας, Α. Φιλιππόπουλος ή σε όποιο άλλο μέλος του προσωπικού είναι πλησιέστερα στο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Παρουσιάσεις και πέρα από το απλό σχήμα μιας ομιλίας, όπως σκηνικές, μουσικές ή αλληλεπίδρασης με το ακροατήριο, είναι ευπρόσδεκτες και θα μπορούσαν να διανθίσουν το πρόγραμμα της ημερίδας.