Σύντομη Βιβλιογραφία Οινοποιίας
Βιβλιοθήκη της βιομηχανικής και εμπορικής Ακαδημίας, Χημία του Λαού, 1908, (40 σ.). Περιλαμβάνει:
Τεύχος δεύτερον: γλεύκος, οίνος, όξος, οινόπνευμα, κονιάκ, ρούμι, μαστίχα και ρακί, ούζο, σάπωνες, σόδα, άλας, υδρύαλος, έλαιον, γάλα
Τεύχος τρίτον: ελληνικά επιστημονικά όργανα, ήτοι περιγραφή και οδηγίαι της χρήσεως επιστημονικών οργάνων της Ακαδημίας, γλευκόμετρον, γλευκοοινόμετρον, οινόμετρον, οινοπνευματόμετρον, οξύμετρον, αλμοαλκαλίμετρον, γαλακτόμετρον
Ευκλείδης Ι. Σακελλαρίου, Αι νεώτεραι θεωρίαι περί του μηχανισμού της αλκοολικής ζυμώσεως, εναρκτήριος επί υφηγεσία λόγος εκφωνηθείς τη 5 Φεβρουαρίου 1932, 1932 (23 σ.)
Ι. Δ. Φραγκόπουλος, Πρακτική Οινοποιία, 1912
Σ. Δ. Σταματιάδης, Οινοποιία, 1923
Ν. Δ. Μπόμπης, Οίνος, 1931
Ι. Ζαγανιάρης, Οινοποιία, 1949
Δημ. Κισσόπουλος, Η Οινολογία των αρχαίων [και ιδία των Ελλήνων, Ρωμαίων και Βυζαντίνων], δημοσιευμένο σε συνέχειες στα Χημικά Χρονικά 12-15 (1947-1950)
Πάνω ένα επίπεδο