Πώς αλληλεπιδρούν τα ζωικά με τα φυτικά κύτταρα κατά τη βιοσύνθεση αρωματικών ενώσεων και ενώσεων που αναστέλλουν την καρδιοπάθεια; Μπορούμε να "επέμβουμε" ώστε να κατευθύνουμε αυτή την αλληλεπίδραση προς νέα λειτουργικά τρόφιμα που να συνδυάζουν αυξημένη διατροφική αξία με μικρότερο περιβαλλοντικό φορτίο; Στα ερωτήματα αυτά δίνεται μια απάντηση συνδυάζοντας την Χημεία Τροφίμων με το σύγχρονο επιχειρείν.
Ομιλητής: Ι. Ζαμπετάκης
Επίκ. Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ώρα: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010, 13:00